Κβαρατσχέλια: Η Νάπολι τρέχει για ανανέωση αλλά κορυφαία ομάδα της Premier League ετοιμάζει το μπαμ

Το όνομα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Τσέλσι για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, σύμφωνα με το ESPN.

Κβαρατσχέλια: Η Νάπολι τρέχει για ανανέωση αλλά κορυφαία ομάδα της Premier League ετοιμάζει το μπαμ
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Στα ραντάρ κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του άσου της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια με την ιταλική ομάδα να σκοπεύει άμεσα να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του προκειμένου να τον κάνει να "ξεχάσει" τους μνηστήρες.

Παρόλα αυτά τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση του Γεωργιανού, με δημοσίευμα του ESPN να αναφέρει πως η Τσέλσι είναι η ομάδα που τον έχει στην κορυφή των επιλογών της και ετοιμάζει κρούση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Νάπολι ζητά για τον Κβαρατσχέλια ένα ποσό λίγο πάνω από τα 100.000.000 ευρώ, χρήματα που η Τσέλσι θα καταβάλει μόνο σε περίπτωση που προχωρήσει σε πωλήσεις καθώς οι σπατάλες στις τελευταίες τρεις μεταγραφικές περιόδους την έχουν φέρει στα ραντάρ του FFP.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι για τον παίκτη εκδήλωσε ενδιαφέρον και η Νιούκαστλ με το deal όμως να μην προχωρά. καθώς η πρόταση ύψους 95.000.000 ευρώ που κατατέθηκε δεν άφησε ικανοποιημένο τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ ζήτησε ενδεκαδάτο άσο της Άρσεναλ αλλά ο Αρτέτα είπε "όχι" με συνοπτικές διαδικασίες

Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ

Η Ρεάλ την... πάτησε από τους τραυματισμούς και ο Αντσελότι έδωσε "τρελή" οδηγία λόγω του Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK