Κβαρατσχέλια: Το συγκλονιστικό βίντεο από τα αποδυτήρια της ομάδας που τον δείχνει να λυγίζει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά από την μεγάλη επιτυχία και να λυγίζει.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Ονειρικές στιγμές ζουν οι φίλοι της Νάπολι καθώς μετά από 33 χρόνια και την χρυσή εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα, η ομάδα τους κατάφερε να κατακτήσει το Σκουντέτο, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ιταλικής ομάδας είναι και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος από την πρώτη μέρα έχει δεθεί αρκετά με τους Ναπολιτάνους και ζει την κάθε στιγμή.

Έτσι, όπως δείχνουν πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα αποδυτήρια της ομάδας, ο Γεωργιανός άσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά από την μεγάλη επιτυχία και λύγισε μπροστά στους συμπαίκτες του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Κλείνει ο διακαής πόθος του Αρτέτα για την μεσαία γραμμή

Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε την πώληση Φάτι σε ομάδα της PL με αντάλλαγμα παίκτη και χρήματα

Νταβίντ Σίλβα: Το πρώην αστέρι της Σίτι πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK