Νταβίντ Σίλβα: Το πρώην αστέρι της Σίτι πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

Το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ μέχρι το 2024 ανανέωσε ο Νταβίντ Σίλβα παρά τις προτάσεις που είχε από αρκετές ομάδες.

FILE - Real Sociedad's David Silva, right, vies for the ball with Napoli's Elseid Hysaj during the Europa League group F soccer match between Real Sociedad and Napoli at the Anoeta stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, Oct. 29, 2020. Real Sociedad can close the gap with the Spanish league's front-runners the weekend of 14-15 Jan. 2023, with Barcelona and Real Madrid playing the Spanish Super Cup in Saudi Arabia. (AP Photo/Amaia Zabalo, File)
Ο Νταβίντ Σίλβα στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Σίλβα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ανακοίνωσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 37χρονος, πλέον, Ισπανός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος και παρά την ηλικία του, είναι βασικός και αναντικατάστατος έχοντας 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 7 ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Σίλβα αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που βρέθηκαν στην Premier League την προηγούμενη δεκαετία, μένοντας μάλιστα συνολικά στους Πολίτες για μία δεκαετία και πανηγυρίζοντας, μεταξύ άλλων, 4 Premier League.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μόνο λίγες δεν ήταν οι προτάσεις που είχε ο Ισπανός προκειμένου να αφήσει την Σοσιεδάδ και να μετακομίσει σε κάποιο άλλο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπι Αλόνσο: Η Τότεναμ τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια

Μέσι: Τα τρία σημεία μετά από την αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ

Χαμός στην Παρί: Ο Νεϊμάρ βαράει "likes" σε αντί-Εμπαπέ βίντεο

News 24/7

24MEDIA NETWORK