Λειψία: Ο διακαής πόθος του Τσάβι βρίσκεται κοντά σε τεράστιο βήμα

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λειψία βρίσκεται ο Ντάνι Όλμο σύμφωνα με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Ιδιαίτερα έντονο αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την ομάδα της Λειψίας καθώς δεν είναι λίγα τα μεγάλα αστέρια της που πρέπει να ξεκαθαρίσουν στην ομάδα τις προθέσεις τους εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πλην του Γκβάρντιολ, ο οποίος αποτελεί στόχο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων της Premier League, με τη Λειψία να ζητά πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, δεν αποκλείεται την πόρτα της εξόδου να δει και άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο λόγος για τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στη Λειψία από το 2020.

Το περασμένο καλοκαίρι οι "Μπλαουγκράνα" επιχείρησαν να τον φέρουν "πίσω", καθώς ο ποδοσφαιριστής αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι αλλά οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας κυμαίνονταν στα 70.000.000 ευρώ., ποσό που δεν μπορούσε να καταβάλει η Μπαρτσελόνα.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λειψία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να αναφέρει σε δηλώσεις του πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

"...Δεν έχουμε υπογράψει κάτι μέχρι τώρα. Είμαστε όμως σε πολύ καλό σημείο. Έχω πει στον Ντάνι ότι θέλει να υπογράψει εδώ για να κερδίσει τίτλους. Ελπίζω να σκέφτεται το ίδιο με εμένα..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε 30 μέρες

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "βάζει πωλητήριο" σε πεντάδα που κόστισε σχεδόν 250 εκατ.

Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK