Λειψία: Πάει να πάρει τον αντι-Όσιμεν

Πρόταση για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος, Τζόναθαν Ντέιβιντ αναμένεται να καταθέσει άμεσα στη Λιλ η Λειψία σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Lille's Jonathan David celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group G soccer match between VfL Wolfsburg and Lille OSC in Wolfsburg, Germany, Wednesday, Dec. 8, 2021. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ με τη φανέλα της Λιλ AP

Έναν από τους κορυφαίους παίκτες του γαλλικού πρωταθλήματος θέλει να πάρει η Λειψία σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Ligue 1, Τζόναθαν Ντέιβιντ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Λιλ.

Ο 23χρονος Καναδός ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στον γαλλικό σύλλογο από το 2020 και έχει κεντρίσει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του, με τη Λειψία να θέλει να προλάβει όλους τους μνηστήρες και να τον κάνει δικό της.

"Αγκάθι" στην περίπτωση του είναι οι απαιτήσεις της Λιλ, οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετά υψηλές εξαιτίας των φετινών εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Ντέιβιντ αντικατέστησε στη Λίλ τον, κατά πολλούς, πιο φορμαρισμένο επιθετικό αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Βίκτορ Όσιμεν.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο παίκτης που η Equipe "διέλυσε" με τη βαθμολογία της

Πογκμπά, η επιστροφή του αγνοούμενου αγωνιστικά Γάλλου

Τσέλσι: Αλλαγή σκηνικού, κοντά στην ανανέωση "φευγάτος" παίκτης της

News 24/7

24MEDIA NETWORK