Πογκμπά, η επιστροφή του αγνοούμενου αγωνιστικά Γάλλου

Ο Πολ Πογκμπά προπονήθηκε κανονικά και σύντομα αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους.

France's Paul Pogba reacts during the Euro 2020 soccer championship group F match between Hungary and France, at the Ferenc Puskas stadium, in Budapest, Saturday, June 19, 2021. (Alex Pantling, Pool via AP)
Ο Πολ Πογκμπά ALEX PANTLING, POOL VIA AP

Ο Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι έφυγε από το Μάντσεστερ και επέστρεψε στην Γιουβέντους και δεν έχει κάνει ούτε μία συμμετοχή. Το μόνο που μπορεί να καταγραφεί ως κάτι για το 22/23 για τον Γάλλο είναι μία αποστολή που είχε μπει στο ματς 2-0 της Μόντσα.

Τραυματισμοί επί τραυματισμών έχουν φέρει τον πάλαι ποτέ κορυφαίο μέσο να αγνοείται αγωνιστικά από τον περασμένο Απρίλιο όταν είχε παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, πάντως, σύντομα ο Πογκμπά αναμένεται να κάνει την πρώτη του συμμετοχή υπό τις οδηγίες του Μαξ Αλέγκρι. Ο 29χρονος Γάλλος προπονήθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για το ευρωπαϊκό ματς με την Ναντ.

Όλα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πογκμπά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τρίτης (28/02) με την Τορίνο. Τίποτα, βέβαια, δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρα για τον Πολ των τελευταίων μηνών...

Διαβάστε περισσότερα

Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Βίνι, Ρεάλ: Σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι μοναδικός στον κόσμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK