Τσέλσι: Αλλαγή σκηνικού, κοντά στην ανανέωση "φευγάτος" παίκτης της

Σε διαπραγματεύσεις με τη Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου του, βρίσκεται ο Ενγκολό Καντέ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Ιδιαίτερα ενεργή ηταν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν η ομάδα της Τσέλσι καθώς δαπάνησε σχεδόν 360.000.000 ευρώ για μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Πλέον, το ρόστερ της ομάδας είναι υπεράριθμο και η διοίκηση καλείται να αποφασίσει σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο Γκράχαμ Πότερ, ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένας από τους παίκτες που ήταν από τα φαβορί για να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Ενγκολό Καντέ, με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία αλλά και άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Τσέλσι προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει καθώς έχει "δεθεί" αρκετά με τον σύλλογο.

Θυμίζουμε, ότι ο Καντέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές με τους μπλε καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο μάλιστα του στέρησε και τη συμμετοχή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα

Μόντριτς και Κρόος θέλουν να μείνουν, αυτή η "σημαία" της Ρεάλ σκέφτεται να φύγει

Κβαρατσχέλια, Όσιμεν, Βίνι και Κωνσταντέλιας: Τι έψαξε ο κόσμος στο Transfermarkt

News 24/7

24MEDIA NETWORK