Λίβερπουλ: Ο παίκτης που η Equipe "διέλυσε" με τη βαθμολογία της

Με 2/10 βαθμολόγησε η Equipe τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ μετά από την εμφάνιση του στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Liverpool team players pose prior to the start of the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Οι παίκτες της Λίβερπουλ φωτογραφίζονται AP

Την ήττα με 2-5 γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Champions League και χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Όπως αποδεικνύει και το σκορ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Equipe στην αναλυτική κριτική που έκανε μετά από το τέλος της αναμέτρησης να "διαλύει" έναν ποδοσφαιριστή των "κόκκινων" και να εξαντλεί την αυστηρότητά της με άλλον έναν.

Ο λόγος για τον Τζο Γκόμεζ τον οποίο βαθμολόγησε με 2/10 αλλά και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Άλισον Μπέκερ στον οποίο έβαλε 3/10.

Στην αντίπερα όχθη, το γαλλικό μέσο αποθέωσε τοους Βινίσιους Τζούνιορ στον οποίο έβαλε 9/10 και Καρίμ Μπενζεμά που βαθμολόγησε με 8/10.

Διαβάστε Περισσότερα

Πογκμπά, η επιστροφή του αγνοούμενου αγωνιστικά Γάλλου

Τσέλσι: Αλλαγή σκηνικού, κοντά στην ανανέωση "φευγάτος" παίκτης της

Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK