Λέστερ: Αποχωρεί ως ελεύθερος κορυφαίος άσος της

Από την Λέστερ αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γιούρι Τίλεμανς καθώς λήγει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν αναμένεται να ανανεωθεί.

Leicester's manager Brendan Rodgers, right, gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Friday, Dec. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Οι παίκτες της Λέστερ AP

Μάχη για την παραμονή της στην Premier League δίνει η Λέστερ, όντας δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League, εντός της ζώνης υποβιβασμού.

Σε περίπτωση που οι "Αλεπούδες" τελικά πέσουν κατηγορία, πολλά είναι τα αστέρια που ίσως πουν "αντίο" ώστε να παραμείνουν στην Premier League.

Ένας από αυτούς, ανεξαρτήτα από το αν θα σωθεί τελικά η Λέστερ ή όχι, είναι ο Γιούρι Τίλεμανς, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές ώστε να ανανεωθεί.

Ο Βέλγος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τους κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους χωρίς ωστόσο αυτή τη στιγμή να υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα για την απόκτησή του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 26χρονος μέσος έχει σε 35 συμμετοχές με τις "αλεπούδες" σε όλες τις διοργανώσεις, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"

Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK