Λέστερ: Ο υποβιβασμός έφερε την αποχώρηση κορυφαίου παίκτη της

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Γιούρι Τίλεμανς καθώς λήγει το συμβόλαιο του με την Λέστερ.

Leicester's Youri Tielemans celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at King Power stadium in Leicester, England, Sunday, Dec. 12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γιούρι Τίλεμανς με τη φανέλα της Λέστερ AP

Δεν τα κατάφερε η Λέστερ και 8 χρόνια μετά από την κατάκτηση της Premier League υποβιβάστηκε στην Championship, μαζί με τις Σαουθάμπτον και Λιντς.

Ο υποβιβασμός των "αλεπούδων" θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις καθώς πολλά είναι τα μεγάλα αστέρια που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και είτε θα αποχωρήσουν ελεύθεροι το ερχόμενο διάστημα είτε θα πωληθούν με ποσό μικρότερο από την αξία τους προκειμένου να μειωθεί η "χασούρα".

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσει ως ελεύθερος είναι και ο Γιούρι Τίλεμανς, για τον οποίο στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 26χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα στα ραντάρ αρκετών συλλόγων αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από κανέναν.

Ο Τίλεμανς αγωνίζεται στη Λέστερ από το 2019 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 37 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η απόφαση του το 2024 "επηρεάζει" και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του

Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο: Έχασε το τρόπαιο και ξέσπασε κατά της διοίκησης και τον διαιτητών

News 24/7

24MEDIA NETWORK