Λέστερ: Παρά τον υποβιβασμό, κλείνει deal από το πάνω ράφι

Κοντά στην απόκτηση του Γιουνούς Ακγκούν από την Γαλατασαράι βρίσκεται η Λέστερ. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και ρήτρα αγοράς του σε περίπτωση συμπλήρωσης 25 συμμετοχών.

Galatasaray's Yunus Akgun, right, controls the ball as Zalgiris' Yuri Kendysh tries to stop him during the Champions League, second qualifying round, first leg soccer match between Zalgiris and Galatasaray at the LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Tuesday, July 25, 2023. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Ο Γιουνούς Ακγκούν με τη φανέλα της Γαλατασαράι AP

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση μίας πολύ σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Λέστερ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Συγκεκριμένα, οι "αλεπούδες" παρά το γεγονός πως αγωνίζονται στην Championship προχωρούν σε μία κίνηση από το πάνω ράφι καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι για την απόκτηση του Γιουνούς Ακγκούν.

Όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, σε περίπτωση που ο Τούρκος συμπληρώσει 25 συμμετοχές με την φανέλα των "Αλεπούδων" αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα αγοραστεί από την αγγλική ομάδα.

Ο Ακγκούν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν έχοντας ήδη 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Προχωρά στην έσχατη λύση με Λουκάκου, το νέο φαβορί για την απόκτησή του

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Η ειδική ρήτρα στη συμφωνία με Σίτι για Κανσέλο που περιλαμβάνει... Champions League

Η άμεση απάντηση του Μπενζεμά στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK