Λίβερπουλ: Αποσύρεται από τον μεγάλο της στόχο και πάει για άσο της Τσέλσι

Να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της απόκτησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται να έχει αποφασίσει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του ATHLETIC.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Τις προσπάθειες για την απόκτηση του μεγάλου της στόχου φέρεται πως αποφάσισε να εγκαταλείψει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του ATHLETIC.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι κόκκινοι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση της απόκτησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς ξέρουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν όσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν για τον ποδοσφαιριστή οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στρέφεται αποκλειστικά στον Μέισον Μάουντ, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ και αναμένεται να διαπραγματευτεί ξανά με την Τσέλσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις πιθανότητες συμφωνίας να είναι ελάχιστες.

Η ομάδα του Μάντσεστερ πλέον έχει το μεγάλο προβάδισμα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, οι γονείς του οποίου αναμένεται να συναντηθούν με την Ντόρτμουντ εντός των επόμενων ημερών για να μιλήσουν για το μέλλον του.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Έχει βάλει απίστευτο όρο στο συμβόλαιο του που αφορά τις ρήτρες, ποιος ο ρόλος του Πεπ

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έριξε "χυλόπιτα" στο clasico για άλλον αγώνα

Τσέλσι: Αυτό είναι το έμψυχο αντάλλαγμα που δίνει για τον Όσιμεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK