Τσέλσι: Αυτό είναι το έμψυχο αντάλλαγμα που δίνει για τον Όσιμεν

Τον Κρίστιαν Πούλισιτς και κάποια χρήματα είναι διατεθειμένη να δώσει η Τσέλσι στη Νάπολι προκειμένου να κάνει δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν.

Napoli's Victor Osimhen, right, celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Διακαής πόθος κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης έχει γίνει ο Βίκτορ Όσιμεν τον οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, η Ναπολι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πουλήσει.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί μία εξαιρετική αγωνιστική περίοδο με την ιταλική ομάδα έχοντας 25 γκολ και 5 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις.

Μεταξύ των μνηστήρων για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει και η Τσέλσι η οποία βέβαια χρειάζεται να κάνει γενναίες πωλήσεις προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το κόστος της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercatoweb, η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Νάπολι τον Κρίστιαν Πούλισιτς και κάποιο ποσό για να πείσει τους ιταλούς.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Σπαλέτι εκτιμά τις ικανότητες του αμερικάνου μέσου και θα τον ήθελε στο ρόστερ του αλλά και στη δική του περίπτωση υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά και από το MLS.

Θυμίζουμε, ότι στη Τσέλσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζοάο Φέλιξ για τον οποίο η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έριξε "χυλόπιτα" στο clasico για άλλον αγώνα

Κόντε: Χαμός στη Τότεναμ, οι παίκτες ζήτησαν την άμεση αποχώρησή του

Μπάγερν: Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για αντι - Λέβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK