Ρονάλντο: Βόμβα! "Ψήνεται" συνεργασία φωτιά που θυμίζει εποχές Ρεάλ

Η περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται πως εξετάζεται από τους ιθύνοντες της Αλ Νασρ μετά από την ειλημμένη απόφαση για λύση της συνεργασίας της με τον Ρούντι Γκαρθία.

Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal, center,  talks to Cristiano Ronaldo from Portugal, left, during their semifinal first leg Champions League soccer match against Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 27, 2011. (AP Photo/Andres Kudacki)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζοσέ Μουρίνιο ASSOCIATED PRESS

Μόνο οι ανακοίνωσεις μένουν για να επισημοποιηθεί η απομάκρυνση του Ρούντι Γκαρθία από τον πάγκο της Αλ Νασρ καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα ενώ και οι σχέσεις του Γάλλου προπονητή με τους παίκτες του δεν ήταν στα... καλά τους.

Σύμφωνα με την AS, οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ έχουν ήδη κυκλώσει τον πρώτο τους στόχο για αντικαταστάτη του Γκαρθία.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος βέβαια πρόσφατα φέρεται πως αποφάσισε να παραμείνει στη Ρόμα, παρά τις προτάσεις, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει στα χέρια του πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ από τους Σαουδάραβες προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.

Βέβαια, αναφερόταν επίσης πως η πρόταση του έδινε την δυνατότητα να προπονήσει και κάποιον σύλλογο αν δεν θέλει να ασχοληθεί με την εθνική ομάδα.

Πλέον υπάρχει η επιλογή της Αλ Νασρ κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ο Πορτογάλος να συνεργαστεί ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από την κοινή τους συνύπαρξη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γνωστό το ποδόσφαιρο τους και μετά από την μεταγραφή του CR7 έχουν προσεγγίσει ουκ ολίγες περιπτώσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Ολοκληρώνεται η "δοκιμασία", αυτές είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του

Λουκάκου: Η Τσέλσι "τρίβει" τα χέρια της με τα ρεκόρ του Βέλγου

Γιουνάιτεντ: Η συμφωνία με τον αντι-Έρικσεν λήγει, τι θέλει ο Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK