Το τρομακτικό ποσό που πληρώνει η Άστον Βίλα στο "φάντασμα" του Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι εξαφανισμένος από τις τελευταίες επιτυχίες της Άστον Βίλα με την ομάδα του Έμερι να αρνείτια να χάσει.

Aston Villa's Philippe Coutinho exercises during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Brentford at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Φελίπε Κουτίνιο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Γενάρη 2022 η Βίλα δανείστηκε τον Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα και το καλοκαίρι τον αγόρασε αντί 20.000.000 ευρώ. Μάλιστα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει τον Βραζιλιάνο στην κορυφή της λίστας τον πιο καλά πληρωμένων της ομάδας, καθώς ο παίκτης παίρνει 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν είναι μία καταστροφή για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ. Ο Κουτίνιο λείπει με τραυματισμούς και στα τελευταία επτά ματς που η Άστον Βίλα μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία είναι εκτός με τα τοπικά Μέσα να αναφέρουν ότι είναι ξανά τραυματίας.

Ο ίδιος αρνείται πως έχουν γίνει συζητήσεις για να φύγει από το κλαμπ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ πληθαίνουν οι φωνές που τον θέλουν εκτός ομάδας. Μάλιστα, δημοσίευμα αναφέρει ότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα κινηθεί το καλοκαίρι δυναμικά για να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του 31χρονου ποδοσφαιριστή εκπνέει το 2026 βέβαια και οι Άγγλοι θα πρέπει να πάρουν πίσω κάτι από την επένδυσή τους...

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Ρονάλντο: Βόμβα! "Ψήνεται" συνεργασία φωτία που θυμίζει εποχές Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK