Σπαλέτι: Οι "περίεργες τακτικές" έγιναν "ξεχωριστή λίστα" μετά την απάντηση του Πεπ

Μετανιωμένος για τα όσα είπε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι βάζοντας μάλιστα τον Πεπ σε μία ειδική λίστα με προπονητές που θαυμάζει.

Napoli's head coach Luciano Spalletti gestures during the Europa League soccer match between Barcelona and Napoli in Barcelona, Spain, Thursday, Feb. 17, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι AP

Τις σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε να αποκαταστήσει ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μίλαν για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ιταλός είχε αναφέρει πως ο Πεπ μίλησε με καλά λόγια για την Νάπολι όχι επειδή πιστεύει απαραίτητα πως όντως είναι καλή αλλά για να προσθέσει έξτρα πίεση στην ομάδα.

Ο Πεπ απάντησε σ΄αυτή τη τοποθέτηση λέγοντας πως δεν θέλει να αναφερθεί ξανά στον Σπαλέτι γιατί είναι ευαίσθητος. Αυτές οι δηλώσεις φέρεται πως έκαναν τον κόουτς της Νάπολι να αλλάξει άποψη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο Ιταλός ανέφερε πως δεν θαυμάζει τον Πεπ και τον έχει σε μία ξεχωριστή λίστα με προπονητές που "διαβάζει" και στην οποία βρίσκονται και οι Ντε Ζέρμπι και Κλοπ.

"...Έχω μάθει πολλά από τον Γκουαρντιόλα. Όλοι μαθαίνουν από αυτόν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος όταν κάποιος προπονητής σαν αυτόν λέει τόσο καλά λόγια για τη δουλειά μου. Τόσο ο Πεπ όσο και ο Κλοπ με τον Ντε Ζέρμπι είναι προπονητές που συμβουλέυομαι..."

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Η Τσέλσι "τρίβει" τα χέρια της με τα ρεκόρ του Βέλγου

Γιουνάιτεντ: Η συμφωνία με τον αντι-Έρικσεν λήγει, τι θέλει ο Τεν Χαχ

Πεπ: Αποθέωσε "φευγάτο" παίκτη του και είπε πως μεγάλωσε 10 χρόνια σε 90 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK