Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιόργκ Σμάντκε για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή βρίσκεται η Λίβερπουλ. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή βρίσκεται η Λίβερπουλ έπειτα από σχετική εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρέθηκε ο εκλεκτός.

Ο λόγος για τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Βόλφσμπουργκ, Γιόργκ Σμάντκε, άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, κάτι που ο Κλοπ γνωρίζει καλά.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Γερμανός τεχνικός έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελιξεις εντός των επόμενων ημέρων.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι που ακολουθεί είναι "γεμάτο" για τους Κόκκινους καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου, κάτι που θα κάνει αυτόματα την ομάδα του Κλοπ ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι, με πρώτο χτύπημα, όπως όλα δείχνουν, να είναι αυτό του Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι έγραψε ιστορία και έβγαλε επική φωτογραφία

Ντάνι Άλβες: Έγινε 40 στη φυλακή και η πρώην σύζυγός του έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK