Ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι έγραψε ιστορία και έβγαλε επική φωτογραφία

Να φωτογραφηθεί με το Copa del Rey μπροστά σε όλες τις κάμερες θέλησε ο Εντέν Αζάρ, κάτι που σχολιάστηκε έντονα εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει.

Real Madrid's Eden Hazard walks along the pitch during the Champions League group D soccer match between Real Madrid and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, Dec. 7, 2021. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς με κατέκτησαν το Copa del Rey και έφτασαν τα τρία τρόπαια στη χρονιά.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία μετά από την στέψη, με τους Καρίμ Μπενζεμά και Εντουάρντο Καμαβινγκά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τα κατορθώματα τους.

Ιστορία όμως έγραψε και ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος με την κατάκτηση του Copa del Rey έχει πλέον στη συλλογή του όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να διεκδικήσει με την Βασίλισσα.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντσελότι, έχοντας μάλιστα και μία επική αντίδραση παλαιότερα όταν ο Ιταλός τον φώναξε για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, πήρε το τρόπαιο και φωτογραφήθηκε μπροστά στις κάμερες, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αζάρ με τους Μαδριλένους λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως θέλει να το εξαντλήσει αλλά την Ρεάλ να ψάχνει τρόπο προκειμένου να τον διώξει στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Η πράξη “hats off” της Ρεάλ απέναντι στην Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ

Ρεάλ: Ο μύθος Μπενζεμά «έπιασε» τον Μαρσέλο

Ο Ράμος πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa del Rey με το περίφημο "σπασμένο" τρόπαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK