Ντάνι Άλβες: Έγινε 40 στη φυλακή και η πρώην σύζυγός του έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα

Την αγάπη και την στήριξη της προς τον Ντάνι Άλβες εξέφρασε με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η πρώην σύζυγός του, Χοάνα Σανθ.

Brazilian soccer player Dani Alves attends the first ever Earthshot Prize Awards Ceremony at Alexandra Palace in London on Sunday 17th October. Created by Prince William and The Royal Foundation, The Earthshot Prize has led an unprecedented global search for the most inspiring and innovative solutions to the greatest environmental challenges facing the planet. (AP Photo/Alberto Pezzali, pool)
Ο Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Στην φυλακή βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου ο Ντάνι Άλβες, μετά από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα , πέρασε τα 40α του γενέθλια στη φυλακή με την πρώην, πλέον, σύζυγο του, Χοάνα Σανθ να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί.

"...Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου. Σκέφτηκα πολύ το αν έπρεπε να κάνω αυτή τη δημοσίευση καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη. Είμαι εδώ και θα είμαι για πάντα. Είμαι βέβαιη ότι όλα θα φτιάξουν σύντομα..."

Θυμίζουμε πως η Σανθ είχε ξεκαθαρίσει με παλαιότερη ανακοίνωση της πως οι δρόμοι της με τον Άλβες χωρίζουν εξαιτίας των καταγγελιών που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ανάρτηση της Σανθ

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

Ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι έγραψε ιστορία και έβγαλε επική φωτογραφία

Η πράξη “hats off” της Ρεάλ απέναντι στην Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK