Λίβερπουλ: Έκανε πίσω για τον Μπέλιγχαμ, έχασε ήδη και την εναλλακτική του

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα εις βάρος της Λίβερπουλ καθώς μετά από τον Μπέλιγχαμ χάνεται και μία από τις εναλλακτικές του.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Εδώ και μέρες βγαίνει προς τα Μέσα ότι η Λίβερπουλ έκανε πίσω από τη διεκδίκηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ. Ο ποδοσφαιριστής είναι πανάκριβος και οι Κόκκινοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μπουν σε τόσο βαθιά νερά το καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως γράφει η Mirror ο Κλοπ υπέστη σε διάστημα λίγων ημερών και δεύτερη μεταγραφική ήττα. Εννοείται πως ο Γερμανός είχε και plan b εάν δεν καθόταν του Μπέλιγχαμ, ωστόσο αυτό που ναυάγησε εξαιτίας της Μπάγερν Μονάχου αυτή τη φορά.

Οι Άγγλοι φέρονται να είχαν λοκάρει την περίπτωση του Κόνραντ Λάιμερ για να τον πάρουν ελεύθερο το καλοκαίρι, αλλά η Μπάγερν μετά από τα τρία που έφαγε από την Σίτι κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τον 25χρονο χαφ της Λειψίας...

Πλέον, η Λίβερπουλ καλείται να βρει εναλλακτική στην εναλλακτική με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ να θεωρείται αυτή τη στιγμή εκ των φαβορί καθώς ήδη ο πατέρας του έχει δώσει το σήμα για έξοδο το καλοκαίρι από την Μπράιτον. Το καλοκαίρι, πάντως, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά στην προσπάθεια του Γιούργκεν Κλοπ να επιστρέψει στα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Μανέ: Η μεγαλειώδης κίνηση του Σανέ μετά από το χαστούκι του Σενεγαλέζου

Μετανιωμένη η Άρσεναλ θέλει πίσω παίκτη που έδιωξε με ένα εκατομμύριο και μία συμμετοχή σε δύο χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK