Μετανιωμένη η Άρσεναλ θέλει πίσω παίκτη που έδιωξε με ένα εκατομμύριο και μία συμμετοχή σε δύο χρόνια

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ έχει εκτοξεύσει την αξία του και οι Κανονιέρηδες φέρονται να σκέφτονται τρόπους για να τον φέρουν πίσω.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Κανείς σε αυτό τον κόσμο δεν θυμάται πως ο Ίσμαελ Μπενασέρ ήταν κάποτε παίκτης της Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες τον είχαν αποκτήσει για τις ακαδημίες τους το '15 από την Αρλ αντί 300.000 ευρώ, αλλά ο Αλγερινός δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν στο Λονδίνο κι έτσι το '17 τον πούλησαν στην Έμπολι μόλις με 1.000.000 ευρώ.

Τώρα, όμως, που ο διεθνής μέσος κάνει παπάδες με τη φανέλα της Μίλαν η Άρσεναλ φέρεται να μετάνιωσε και να θέλει πίσω τον ποδοσφαιριστή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν διάφορα Μέσα σε Αγγλία και Ιταλία. Ο 25χρονος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ροσονέρι έως το 2027 οπότε οι Λονδρέζοι θα χρειαστεί να πληρώσουν πάρα πολύ καλά τους Ιταλούς για να γίνει η δουλειά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μετά από το deal Μίλαν - Μπενασέρ οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50.000.000 ευρώ. Η ομάδα του Πιόλι είχε αγοράσει τον 40 φορές διεθνή με την Αλγερία από την Έμπολι με 17,5 εκατ. ευρώ το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα έδωσε green light για τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

Μπάγερν: Αυτή είναι η φάση που προκάλεσε τον καβγά μεταξύ Μανέ και Σανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK