Μανέ: Η μεγαλειώδης κίνηση του Σανέ μετά από το χαστούκι του Σενεγαλέζου

Ο Μανέ έχει "κοπεί" από την Μπάγερν προσωρινά για το επεισόδιο με τον Σανέ με τον δεύτερο να προχωράει σε εξαιρετική κίνηση σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Bayern's Leroy Sane checks the field prior the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Λερουά Σανέ έδειξε μεγαλείο ψυχής AP PHOTO/JON SUPER

Από το ένα πρόβλημα στο άλλο η Μπάγερν Μονάχου η οποία μετά από το διαζύγιο με τον Τζούλιαν Νάιγκελσμαν ζει αγωνιστική κρίση, αλλά και έντονο κλίμα στα αποδυτήρια. Μετά από το 3-0 στο ματς με την Σίτι η Μανέ έγινε πρωτοσέλιδο καθώς χαστούκισε τον Σανέ για μία λάθος πάσα κατά τη διάρκεια του αγώνα (σ.σ. δείτε τη σχετική φάση).

Η διοίκηση των Βαυαρών τιμώρησε με αποκλεισμό τον Σενεγαλέζο σταρ και το θέμα είναι οριακό καθώς συνεχίζεται να γίνεται λόγος μέχρι και για "αντίο" το καλοκαίρι, καθώς πέραν του επεισοδίου ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, γενικά, δεν περνάει καλά στο Μόναχο. Σύμφωνα, πάντως, με το SPORT1 στο όλο άσχημο περιστατικό υπήρξε κι μία αχτίδα φωτός.

Το θύμα στην προκειμένη περίπτωση που δεν είναι άλλος από τον Λερουά Σανέ φέρεται να μίλησε με τα αφεντικά της Μπάγερν και να ζήτησε να μην τιμωρηθεί αυστηρά ο συμπαίκτης του. Στόχος του πρώην παίκτη της Σίτι με αυτή του την πράξη ήταν να αποφευχθεί η γιγάντωση του ζητήματος περισσότερο απ' όσο χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Μετανιωμένη η Άρσεναλ θέλει πίσω παίκτη που έδιωξε με ένα εκατομμύριο και μία συμμετοχή σε δύο χρόνια

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK