Τέλος ο Ικάρντι, ο L-Gante προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Γουάντα Νάρα μίλησε και για τον Μάουρο

Ο 22χρονος ράπερ από την Αργεντινή L-Gante επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με την Γουάντα Νάρα. Ο Μάουρο Ικάρντι άλλαξε φωτογραφία προφίλ στο Instagram.

Τέλος ο Ικάρντι, ο L-Gante προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Γουάντα Νάρα μίλησε και για τον Μάουρο
Ο Μάουρο Ικάρντι επί των ημερών του στην Παρί P PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο ράπερ L-Gante αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Los Angeles de la manana, απόσπασμα αυτής αναπαράγει και η SPORT, πως είναι ζευγάρι με την Γουάντα Νάρα, ενώ μίλησε και για τον πρώην σύντροφο της ινφλουένσερ, διάσημο ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι. Ο Ικάρντι έκανε τα πάντα για να φέρει πίσω τη μητέρα των παιδιών του αλλά οι προσπάθειές του απέτυχαν όπως δείχνουν οι εξελίξεις.

ην ερωτεύτηκα ψυχή τε και σώματι. Είναι καλός άνθρωπος. Εξεπλάγην από την απλότητά της" είπε ο L-Gante επιβεβαιώνοντας με τον πλέον τρανταχτό τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Γουάντα Νάρα πέρα από συνεργάτιδα στο κοινό βιντεοκλίπ που συμμετείχαν.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τον Μαουρίτο ο L-Gante είπε πως δεν είναι δική του δουλειά τι θα κάνει η Γουάντα Νάρα με τον πρώην σύντροφό της. Επίσης, ο Ικάρντι έχει αφαιρέσει από φωτογραφία προφίλ στο Instagram την κοινή του με την Γουάντα και την αντικατέστησε με μία που είναι μόνος του. Πρόσφατα, στην Τουρκία γράφτηκε ότι ο Ικάρντι πιέζει την Γαλατασαράι να μην πληρώσει την προμήθεια ύψους 1.000.000 ευρώ στην Νάρα για τη μεταγραφή του. Η πρώην πλέον σύντροφός του λειτουργούσε και ως μάνατζέρ του.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK