Λίβερπουλ: Επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής "φάντασμα" με τα 76 λεπτά συμμετοχής

Στη δράση με την u21 της Λίβερπουλ επέστρεψε ο Αρτούρ Μέλο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κλοπ το περασμένο καλοκαίρι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τους τραυματισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλο και τον Γιούργκεν Κλοπ να προχωρά σε λύσεις ανάγκης προκειμένου να καλύψει τα κενά.

Λίγο πριν από τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Γερμανός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Βραζιλιάνου άσου της Γιουβέντους, Αρτούρ Μέλο προκειμένου να αποτελέσει μία έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή.

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν καθώς και η ανετοιμότητά του,τον άφησαν γρήγορα εκτός πλάνων του Κλοπ ο οποίος μάλιστα τον έστειλε και στην U21 προκειμένου να βρει τον εαυτό του.

Πλέον, ο Αρτούρ, μετά από μόλις 76 λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα ο ποδοσφαιριστής και σχεδόν 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας έπαιξε για 90 λεπτά με τους μικρούς της Λίβερπουλ και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για τη συνέχεια της χρονιάς.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι "διώχνει" σημαία της ομάδας, ενδιαφέρονται τρία μεγαθήρια

Γιουβέντους: Ο μεγάλος αρχηγός έτοιμος να πάει στην ομάδα που θέλει όλα τα αστέρια

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK