Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει αγαπημένο παίκτη του Τσάβι αντί μόλις 50 εκάτ.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ντεμπελέ με τον ποδοσφαιριστή να μπορεί να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιούλη αν κάποια ομάδα καταβάλει το ποσό των 50.000.000 ευρώ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Αρκετά ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα καθώς καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP χωρίς να χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Το μέλλον των Γκάβι και Αραούχο είναι ακόμα στον αέρα καθώς η Μπάρτσα δεν μπορεί να δηλώσει τις νέες συμφωνίες μαζί τους με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Τσάβι να αποτελούν μία σανίδα σωτηρίας.

Ένας παίκτης του οποίου το μέλλον βρίσκεται στον αέρα είναι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2024 και δεν υπάρχει, προς το παρόν κάποια οριστική συμφωνία για την ανανέωσή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Μπάρτσα και ποδοσφαιριστής αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το επόμενο διάστημα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Ντεμπελέ έχει την εκτίμηση του Τσάβι, ενώ και ο ίδιος νιώθει καλά στην ομάδα κάτι που έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές αλλά υπάρχει μία ειδική ρήτρα η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδόμενα.

Στην τωρινή συμφωνία της Μπάρτσα με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει όρος που αναφέρει πως εντός του ερχόμενου Ιουλίου μπορεί να τον αποκτήσει όποια ομάδα θέλει αν καταβάλει το ποσό των 50.000.000 ευρώ, με τους Μπλαουγκράνα να μπορούν βέβαια να ανατρέψουν αυτή τη συμφωνία αν υπογράψουν μαζί του ένα νέο συμβόλαιο.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Εμπαπέ έδωσε την "εντολή" να πάει στο Παρίσι ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε μέχρι το 2028 το μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK