Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Ο Νούνιεζ "τρόλαρε" τον Ράσφορντ και σχολιάστηκε

Τον αγαπημένο πανηγυρισμό του Μάρκους Ράσφορντ μιμήθηκε ο Ντάρβιν Νούνιεζ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το twitter πήρε "φωτία".

Manchester United's Marcus Rashford, right, challenges Liverpool's Darwin Nunez during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μάρκους Ράσφορντ με τον Ντάρβιν Νούνιεζ AP

Καταιγιστική ήταν η Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 7-0, και έγραψε ιστορία, με τον μεγαλύτερο φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο να πικάρει τους κόκκινους διαβόλους.

Πολλοί ήταν οι πρωταγωνιστές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Κόντι Χάκπο και Ντάρβιν Νούνιεζ όμως να κεντρίζουν τα βλέμματα εξαιτίας των γκολ που σημείωσαν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο μετά από το 5ο γκολ της Λίβερπουλ και δεύτερο προσωπικό του Νούνιεζ που δείχνει τον Ουρουγουανό επιθετικό να κάνει τον αγαπημένο πανηγυρισμό του Μάρκους Ράσφορντ.

Αυτός ο πανηγυρισμός του επιθετικού των Κόκκινων σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του Twitter με τους περισσότερους να λένε πως ο Νούνιεζ θέλησε να "πικάρει" τον Ράσφορντ και καποιος άλλους να αναφέρουν πως δεν είχε κάποιο σκοπό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Σιγή ιχθύος για Αντσελότι, αυτό είναι το άλλο μεγάλο όνομα της λίστας

Ντι Μαρία: Έτοιμος για μεγάλη έκπληξη κόντρα σε όλες τις φήμες

Ρεάλ: Άρχισε για διάδοχος του Μπενζεμά και εξηγεί γιατί κατέληξε από τα 63 εκατ. ευρώ να φύγει ελεύθερος

News 24/7

24MEDIA NETWORK