Βραζιλία: Σιγή ιχθύος για Αντσελότι, αυτό είναι το άλλο μεγάλο όνομα της λίστας

Την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται πως εξετάζει η ομοσπονδία της Βραζιλίας μετά από τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον διάδοχο του Τίτε ψάχνει η ομοσπονδία της Βραζιλίας μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους βραζιλιάνους προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι και για τα τρία επόμενα χρόνια.

Τις πληροφορίες αυτές διέψευσε αμέσως ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός λέγοντας έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2024 και σκοπεύει να το εξαντλήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercatoWeb οι Βραζιλιάνοι έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον και για τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιζού έχει απορρίψει ουκ ολίγες προτάσεις από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της F1, Αλπίν στην οποία έχει ρόλο πρεσβευτή.

Πάντως, ο Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αναλάβει κάποια ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ για αργότερα τα άφησε όλα ανοιχτά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Έτοιμος για μεγάλη έκπληξη κόντρα σε όλες τις φήμες

Ρεάλ: Άρχισε για διάδοχος του Μπενζεμά και εξηγεί γιατί κατέληξε από τα 63 εκατ. ευρώ να φύγει ελεύθερος

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK