Μπούσκετς: "Έδειξε" τον διάδοχό του και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του

Πώς έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, όλες εκτός Ευρώπης και θεωρεί τον Ρόδρι ως τον ιδανικό για να τον διαδεχθεί, ανέφερε σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο Σέρχιο Μπόυσκετς.

Barcelona's Sergio Busquets, speaks during press conference, at Al Nassr stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Saturday, Jan. 14, 2023. Barcelona will play the Spanish Super Cup final soccer match against Real Madrid on Sunday Jan. 15, at King Fahd stadium in Riyadh. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Σέρχιο Μπούσκετς σε συνέντευξη Τύπου AP

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει μετά από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Σέρχιο Μπούσκετς καθώς παρά την πρόταση ανανέωσης αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο έμπειρος Ισπανός μέσος αποχώρησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης από το κοινό που βρέθηκε στο Καμπ Νου και στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μίλησε για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του αλλά και για τον ιδανικό διάδοχό του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους συλλόγους αλλά κανενάς δεν αγωνίζεται σε πρωτάθλημα εντός Ευρώπης, με τον Ρομάνο να αναφέρει μάλιστα πως ομάδες από την Σαουδική Αραβία τον πιέζουν για να πει το μεγάλο "ναι".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του, τον οποίο μάλιστα ο Τσάβι έχει θέσει ως προτεραιότητα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Μπούσκετς θεωρεί τον Ρόδρι ως τον καταλληλότερο, γνωρίζοντας όμως πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

"... Έχω στα χέρια μου τρεις ή τέσσερις επιλογές, Αλλά όλες είναι εκτός Ευρώπης. Η αγαπημένη μου επιλογή για τη θέση του αμυντικού μέσου για την Μπαρτσελόνα είναι ο Ρόδρι αλλά ξέρω ότι η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη..."

Θυμίζουμε ότι μαζί με τον Μπούσκετς, από την ομάδα θα αποχωρήσει και ο Ζόρντι Άλμπα, απόφαση την οποία πήρε σκεπτόμενος το μέλλον του συλλόγου του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Πίρλο: Απολύθηκε από την ομάδα του και... επιστρέφει στην ενεργό δράση

Κανσέλο: Ο Πεπ του βάζει πωλητήριο, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και το τρικ της Μπάρτσα

Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK