Κανσέλο: Ο Πεπ του βάζει πωλητήριο, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και το τρικ της Μπάρτσα

Αποχωρεί από την Μπάγερν ο Κανσέλο με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να τον πουλήσει. Ενδιαφέρονται Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε ο Ζοάο Κανσέλο και θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς η γερμανική ομάδα δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του ύψους 70.000.000 ευρώ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα εξαιτίας της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του και έχει δώσει εντολή στη διοίκηση ώστε να μπει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με παλαιότερο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως οι "Πολίτες" θα κάνουν τα "πάντα" για να τον ξεφορτωθούν.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Άρσεναλ είναι ένας από τους βασικούς μνηστήρες για την απόκτησή του ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα.

Οι "Κανονιέρηδες" έχουν αποφασίσει, μετά και τη φετινή πορεία., να στηρίξουν όλες τις επιλογές του Μικέλ Αρτέτα, με τα έσοδα από το Champions League να αποτελούν ισχυρό σύμμαχο για ηχηρές μεταγραφές.

Σε πιο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP και μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή μόνο με... αλχημείες, με την βοήθεια του Ζόρζε Μέντες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Drake: Μετά την Μπαρτσελόνα, "εισβάλλει" και στο MLS

Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" σε ενδεκαδάτο άσο της Γιουνάιτεντ στο... πάρκινγκ

Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK