Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα φέρνει παίκτη που ο Τσάβι πρόσφατα απέρριψε

Προχωράει τις διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή του Ανσού Φάτι με τον Ρούμπεν Νέβες ο Λαπόρτα παρά την αρνητική απαντήση του Τσάβι, σύμφωνα με το ESPN.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Την παραχώρηση του Ανσού Φάτι στην Γουλβς για χάρη του Ρούμπεν Νέβες και του ποσού των 30.000.000 ευρώ πρότεινε ο Ζόρζε Μέντες στους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι όμως να μην "τρελαίνεται" για τον Πορτογάλο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ESPN, ο Λαπόρτα δεν επηρεάστηκε από την άποψη του Τσάβι και προχωράει τις διαπραγματεύσεις για να υλοποιηθεί η πρόταση του Μέντες.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Λαπόρτα είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή ώστε να καλυφθούν τα "θέλω" του Τσάβι αλλά το deal με τις ευλογίες του Μέντες φέρεται να τον "καίει" καθώς ο Πορτογάλος μάνατζερ έχει εμπλοκή και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις των Μπλαουγκράνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Αυτή είναι η πρώτη επιλογή για αντι - Μέσι

Ροντρίγκο: Απογείωσε την απόδοσή του με το "μαγικό" δαχτυλίδι, θα εφαρμόσει την τεχνική και η Ρεάλ

Ντι Μαρία: Τον θέλουν από Τουρκία αλλά έχει πάρει την απόφασή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK