Παρί: Θέλει να μπει στην ομάδα εταιρεία που εμπλέκεται με την Λίβερπουλ και με συλλόγους του NBA

Να αγοράσει μειοψηγικό πακέτα της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει η Arctos Sports Partners, εταιρεία που εμπλέκεται έμμεσα με την Λίβερπουλ αλλά και με ομάδες του NBA.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Στα διοικητικά της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται να εμπλακούν εταίροι της Fenway Sports, εταιρείας που έχει στην κατοχή της το μεγαλύτερο μερίδιο της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για την Arctos Sports Partners η οποία "μπήκε" στην Fenway Sports το 2020 και έχει δείξει ενδιαφέρον προκειμένου να κάνει δικό της ένα μέρος και της Παρί.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Liverpool Echo, η εν λόγω εταιρεία θέλει να αποκτήσει το μειοψηφικό πακέτο της Παρί, κάτι στο οποίο δεν είναι αρνητικός ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και η εταιρεία του (Qatar Sports Investments), καθώς αναζητούνται χρήματα για την κατασκευή νέου γηπέδου, σκοπεύοντας μάλιστα να προσφέρει το ποσό των 2 δις ευρώ.

Μάλιστα, η Arctos Sports Partners μόνο τυχαία δεν είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς έχει μετοχές και στις ομάδες του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Σακραμέντο Κινγκς αλλά και στην Αταλάντα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε και τον Μπολτ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα φέρνει παίκτη που ο Τσάβι πρόσφατα απέρριψε

Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK