Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποθέωσε το φαβορί για νέο "αφεντικό" δίνοντας έμφαση στο... χιούμορ του

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για τον Γιοργκ Σμάντκε, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Λίβερπουλ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή βρίσκεται η Λίβερπουλ έπειτα από σχετική απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ και της διοίκησης, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει κεντράρει στο όνομα του Γιοργκ Σμάντκε.

Για την περίπτωση του έμπειρου αθλητικού διευθυντή ρωτήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας πως η συμφωνία δεν έχει κλείσει αλλά ακόμα και άν γίνει αυτό, δεν πρόκειται για μία κίνηση μόνο που φέρει μόνο την υπογραφή του Γερμανού παρόλο που τον γνωρίζει αρκετά χρόνια.

"...Αν τελικά κλείσει η συμφωνία, δεν σημαίνει οτι πρόκειται για μια υπογραφή που φέρει το όνομά μου, μόνο και μόνο επειδή είμαστε συμπατριώτες..."

Μάλιστα, ο Κλοπ δεν δίστασε να αποθεώσει τον Σμάντκε, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος με αίσθηση του χιούμορ, αρκετά έξυπνος και με εξαιρετική προσωπικότητα.

"...Τον ξέρω αρκετά χρόνια. Είναι ένας καλός και έξυπνος άνθρωπος. Έχει σπουδαία προσωπικότητα και καλό χιούμορ..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ κάνει την ανατροπή και πείθει φευγάτο σταρ της ομάδας

Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που κορυφαίο στέλεχος της ομάδας τα "γύρισε όλα τούμπα" και έμεινε στο και... πέντε

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK