Σίτι: Ο Πεπ κάνει την ανατροπή και πείθει φευγάτο σταρ της ομάδας

Όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Ιλκάι Γκουντογκάν στην Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς εξασφάλισε άλλο ένα πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται στους τελικούς τόσο του FA CUP όσο και του Champions League.

Ο Πεπ έχει καταφέρει να πάρει τα μέγιστα από τους ποδοσφαιριστές του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του μέσου της ομαδας, Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος μάλιστα δείχνει έτοιμος να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times, ο Γερμανός κάνει δεύτερες σκέψεις στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Μπάρτσα και όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του με τους "Πολίτες".

Ο Γκουαρντιόλα μιλάει με τα καλύτερα λόγια όλο αυτό το διάστημα για τον παίκτη, συγκαταλέγοντάς τον μάλιστα ανάμεσα στους κορυφαίους, αλλά ο Γκουντογκάν είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η φετινή πορεία της Σίτι και το γεγονός πως ο Γερμανός βλέπει πως αποδίδει τα μέγιστα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Πεπ, δεν αποκλείεται να αλλάξουν το σκηνικό.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γκουντογκάν έχει καταγράψει 48 συμμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 9 γκολ και 7 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK