Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που κορυφαίο στέλεχος της ομάδας τα "γύρισε όλα τούμπα" και έμεινε στο και... πέντε

Πώς σέβεται τόσο τον προπονητή της Άστον Βίλα όσο και το πλάνο που του παρουσιάστηκε αλλά η Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ματεό Αλεμάνι.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Κοντά στην μετακόμιση του στο πρωτάθλημα της Premier League για χάρη της Άστον Βίλα βρέθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Ματέο Αλεμάνι.

Τελικά, κυριολεκτικά στο... και πέντε της συμφωνίας το deal χάλασε, με τον Αλεμάνι να δηλώνει πως το πρότζεκτ που του παρουσίασε η αγγλική ομάδα ήταν εξαιρετικό, αλλά η Μπαρτσα είναι ο κορυφαίος σύλλογος που μπορεί κάποιος να εργαστεί.

"... Η Άστον Βίλα έχει ένα εξαιρετικό σχέδιο και έναν εξαιρετικό προπονητή αλλά η Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο..."

Θυμίζουμε πως οι Μπλαουγκράνα είχαν βρει ήδη τον διάδοχο του Αλεμάνι στο πρόσωπο του πρώην άσου της ομάδας, Ντέκο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του σε άλλο πόστο.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK