Τσέλσι: Δίνει ασύλληπτο δώρο/παίκτη στην Ατλέτικο για τον Ζοάο Φέλιξ

Η Τσέλσι φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τον Φέλιξ στο Λονδίνο και στην Ισπανία γράφουν πως προσφέρει εξαιρετικό παίκτη ως αντάλλαγμα στην Ατλέτικο.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Μια παικτάρα φέρεται να δίνει ως αντάλλαγμα στην Ατλέτικο Μαδρίτη η Τσέλσι για να κρατήσει στο Λονδίνο τον πανάκριβο, Ζοάο Φέλιξ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει Μέσο της Ισπανίας. Βέβαια το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι Μαδριλένοι προτιμούν χρήματα αντί για έμψυχα ανταλλάγματα.

Επί της ουσίας, τώρα, η Τσέλσι γράφεται πως προσέφερε στον Σιμεόνε τον Μέισον Μάουντ. Ο Άγγλος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το '24 κι έτσι οι Μπλε, αφού δεν έχουν βρει την φόρμουλα να τον κρατήσουν έψαξαν/ψάχνουν τρόπο να τον... εκμεταλλευτούν διά της πλαγίας οδού.

Ο Μάουντ, πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία έχει μπόλικους μνηστήρες για το καλοκαίρι μεταξύ αυτών και τις Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ. Σε κάθε περίπτωση για όλες αυτές τις υποθέσεις το καλοκαίρι αναμένεται ζουμερό.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Ο αθεόφοβος Νεϊμάρ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Εμπαπέ

Μέσι: Καθυστερεί η ανανέωση με την Παρί και συγκεκριμένη ομάδα γίνεται φαβορί για τον Αργεντινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK