Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ψάχνει και στην Πορτογαλία για τον αντι-Μπέλιγχαμ

Την περίπτωση του άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε τσεκάρει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ροντρίγκο Ρομάνο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Ο κύκλος κάποιων ποδοσφαιριστών έχει κλείσει, με τον Γερμανό τεχνικό να επικεντρώνεται κυρίως στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας καθώς Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά αναμένεται να πουν το "αντίο".

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ροντρίγκο Ρομάνο, ένα νέο όνομα στη λίστα του Κλοπ είναι αυτό του άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά κυρίως σ' αυτή του αμυντικού μέσου.

Όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2026, με την Πορτογαλική ομάδα να του έχει βάλει ρήτρα ύψους 60.000.000 ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει, ποσό που είναι μέσα εντός των οικονομικών ορίων που έχει θέσει η αγγλική ομάδα.

Ο Ουγκάρτε τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 44 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ έχοντας μοιράσει μία ασίστ, ενώ 8 φορές έχει αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης.

Θυμίζουμε πως διακαής πόθος του Κλοπ είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, για τον οποίο όμως η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να καταθέσει προσφορά μεγαλύτερη των 100.000.000 ευρώ, την ώρα που οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ να αγγίζουν τα 150.000.000.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Κατέχει μοναδική πρωτιά στα top-5 πρωταθλήματα χάρη στους επιθετικούς της

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Μπάγερν: Ο Τούχελ έριξε άκυρο σε αποκάλυψη της φετινής Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK