Λίβερπουλ: Ο Κλοπ στηρίζει το μεγαλύτερο "στοίχημα" της ομάδας παρόλο που γκρινιάζει

Την στήριξη του προς το πρόσωπο του Ντάρβιν Νούνιεζ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ λέγοντας πως πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ που χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της έκανε το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ όταν και έκανε δικό της από την Μπενφίκα τον Ντάρβιν Νούνιεζ.

Ο Ουρουγουανός άσος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα με τις κριτικές προς το πρόσωπο του μόνο λίγες να μην είναι.

Για τον ποδοσφαιριστή ρωτήθηκε και ο ίδιος ο Κλοπ λέγοντας πως ο Νούνιεζ είναι ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ που πιστεύει αρκετά και είναι εξαιρετικός σε όλα του παρά το γεγονός πως κάποιες φορές όταν δεν παίζει, γκρινιάζει.

"...Ο Ντάρβιν είναι ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ. Είναι σε στάδιο προσαρμογής αλλά είναι εξαιρετικός. Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές δεν είναι χαρούμενος όταν δεν αγωνίζεται αλλά γρήγορα είναι εντάξει με αυτό..."

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ουρουγουανός σε 37 συμμετοχές με την ομάδα έχει 15 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει παίκτη που πρόσφατα τον "πλήγωσε"

Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

Έφυγε επειδή έκανε κακά βολέ και η κυβέρνηση ζητά την επιστροφή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK