Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να τον στείλει δανεικό αλλά αυτός εξετάζει πρόταση από ομάδα εκτός PL

Πρόταση από ομάδα εκτός Premier League έχει στα χέρια του ο Φάμπιο Καρβάλιο, με τη Λίβερπουλ όμως να θέλει να τον δώσει δανεικό σε ομάδα εντός Αγγλίας.

Fabio Carvalho of Liverpool waist for the ball during the English League Cup soccer match between Liverpool and Derby County, at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Wednesday Nov. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φάμπιο Καρβάλιο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Φάμπιο Καρβάλιο, τον οποίο η Λίβερπουλ απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Φούλαμ αντί 6.000.000 ευρώ.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του νεαρού μεσοεπιθετικού, αλλά θεωρεί πως μόνο καλό θα του κάνει να παραχωρηθεί δανεικός εντός Premier League την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προοπτική του δανεισμού σε αγγλική ομάδα δεν είναι στις επιθυμίες του ποδοσφαριστή, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο εκτός Αγγλίας.

Ο Κλοπ γνωρίζει τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή και προς το παρόν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Τη φετινή σεζόν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει λάβει μέρος σε 21 αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουναίτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον κολλητό του Εμπαπέ

Αντσελότι: Παρά τις δηλώσεις παραμονής, κορυφαία ομάδα "βλέπει" συμφωνία

Μπράιτον: Μπήκε Europa League αλλά χάνει τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της

News 24/7

24MEDIA NETWORK