Λίβερπουλ: Ο "σωτήρας" της ζήτησε να φύγει με την μορφή δανεισμού

Τον δανεισμό του σε κάποιον σύλλογο θέλει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κουιβίν Κέλεχερ της Λίβερπουλ σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Λίβερπουλ από την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς Κλοπ και διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Πλην των Φιρμίνο, Τσάμπερλειν και Κεϊτά που αναμένεται να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι, παιδί των ακαδημιών ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο λόγος για τον Κουιβίν Κέλεχερ, ο οποίος,σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα 24 του θέλει να πάει σε μία ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ιρλανδός έχει πραγματοποιήσει μόλις 21 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια, όντας στη σκιά του Άλισον, έχοντας βέβαια παίξει κομβικό ρόλο στις περισσότερες από τις αναμετρήσεις που έχει πάρει φανέλα βασικού.

Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του ενώ το συμβόλαιο του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

Ζλάταν: Αν η Μίλαν σηκώσει το UCL "κινδυνεύει" το όνειρό του

Ο Ρονάλντο πήγε Αλ Νασρ και συνεχίζει να τρώει "άκυρα" από ευρωπαϊκές ομάδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK