Λίβερπουλ: Ορατό σενάριο αποχώρησης παιδιού των ακαδημιών της

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα της Λίβερπουλ σκέφτεται ο Κουίβιν Κέλεχερ καθώς θέλει να πάει σε ομάδα που θα παίζει περισσότερο, σύμφωνα με την SUN.

Liverpool's goalkeeper Caoimhin Kelleher reacts during the English FA Cup 3rd round replay soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Tuesday Jan. 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Κουίβιν Κέλεχερ AP

Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά αποτελέσματα για τη Λίβερπουλ την φετινή αγωνιστική περίοδο με πιο πρόσφατο την ήττα από την Γουλβς για την Premier League.

Οι "Κόκκινοι" πέρα από το γεγονός ότι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, καλούνται να διαχειριστούν και το ντεφορμάρισμα αρκετών ποδοσφαιριστών.

Παρά τα πειράματα του Κλοπ, κάποιοι παίκτες θα περίμεναν να έχουν πάρει περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξουν τις δυνατότητες τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Κουίβιν Κέλεχερ ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της ομάδας και στα 24 του έχει αγωνιστεί μόλις σε 20 αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, ο Ιρλανδός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Λίβερπουλ προκειμένου να μετακομίσει σε μία ομάδα που θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Οι μισθοί των νέων παικτών της "ξενερώνουν" το μεγαλύτερο αστέρι της

Ντάνι Άλβες: Αδιανόητες οι οφειλές του, έχασε όλους του τους χορηγούς

Κουτίνιο: Η Άστον Βίλα θέλει να τον δώσει δανεικό, ομάδα "έκπληξη" το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK