Τσέλσι: Οι μισθοί των νέων παικτών της "ξενερώνουν" το μεγαλύτερο αστέρι της

Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο Μέισον Μάουντ από τη στάση της Τσέλσι στο θέμα του νέου του συμβολάιου σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Μεγάλη πρωταγωνίστρια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ήταν η ομάδα της Τσέλσι καθώς ξόδεψε 360.000.000 ευρώ μόνο για μεταγραφές ποδοσφαιριστών με αποκορύφωμα την αγορά του Έντσο Φερνάντες από τη Μπενφίκα με 120.000.000 ευρώ.

Πλέον, οι "μπλε" επιθυμούν να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο διάστημα.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος είναι παιδί των ακαδημιών της Τσέλσι και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα δυσαρεστήμενος από τα λεφτά που του προσφέρει η Τσέλσι και φέρεται να αρνήθηκε την πρώτη πρόταση ανανέωσης της ομάδας.

Ο 24χρονος Άγγλος μέσος αμοίβεται στην Τσέλσι με περίπου 85.000 ευρώ την εβδομάδα, μισθό τον οποίο η Τσέλσι σκοπεύει να τριπλασιάσει κάτι που όμως δεν ικανοποιεί τον Άγγλο.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί απο τους νέους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ,όπως για παράδειγμα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αμοίβονται με παραπάνω χρήματα από αυτά που προτείνονται στον Μάουντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Αδιανόητες οι οφειλές του, έχασε όλους του τους χορηγούς

Κουτίνιο: Η Άστον Βίλα θέλει να τον δώσει δανεικό, ομάδα "έκπληξη" το φαβορί

Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 80 εκάτ. για κορυφαίο ταλέντο της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK