Ντάνι Άλβες: Αδιανόητες οι οφειλές του, έχασε όλους του τους χορηγούς

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες εξαιτίας χρεών που είχε πριν από τη φυλάκιση του, τα οποία γιγαντώθηκαν μετά από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Του γύρισαν την πλάτη οι χορηγοί του.

Brazilian soccer player Dani Alves attends the first ever Earthshot Prize Awards Ceremony at Alexandra Palace in London on Sunday 17th October. Created by Prince William and The Royal Foundation, The Earthshot Prize has led an unprecedented global search for the most inspiring and innovative solutions to the greatest environmental challenges facing the planet. (AP Photo/Alberto Pezzali, pool)
Ο Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα για τον Ντάνι Άλβες μετά από την φυλάκιση του εξαιτίας των κατηγοριών που τον θέλουν να βίασε μία κοπέλα σε μπαρ το προηγούμενο διάστημα.

Μετά την ειδική ρήτρα που είχε βάλει στον ποδοσφαιριστή η Πούμας και αφορούσε πρόστιμο το οποίο έπρεπε να καταβάλει ο Βραζιλιάνος σε περίπτωση που κατηγορούνταν για κάτι το οποίο παραβιάζει νόμους του κράτους του Μεξικού, νεότερο δημοσίευμα τον θέλει να οφείλει χρήματα στο ισπανικό κράτος αλλά και να του έχουν κατασχεθεί ακίνητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το El Confidential και αναπαράγει η MARCA, ο Βραζιλιάνος χρωστάει 2.200.000 ευρώ στο iσπανικό κράτος , του έχει κατασχεθεί ένα διαμέρισμα 60 τ.μ και τέσσερις από τις έξι εταιρείες του έχουν κλείσει από το 2019 μέχρι και σήμερα εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών.

Ο Ντάνι Άλβες αντιμετώπιζε κάποια από αυτά τα ζητήματα πολύ πριν μπει στη φυλάκη αλλά πλέον, εξαιτίας των πράξεων που φέρεται να έχει διαπράξει, του έχουν γυρίσει την πλάτη και οι χορηγοί του, κάτι που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Στην πόρτα της εξόδου ο Ομπαμεγιάνγκ, τον θέλει παλιά του αγάπη

Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 80 εκάτ. για κορυφαίο ταλέντο της Μπαρτσελόνα

Κβαρατσχέλια: Οι δύο πλουσιότερες ομάδες της Αγγλίας ετοιμάζουν πρόταση - μαμούθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK