Λίβερπουλ: Πιθανό καλωσόρισμα Αμορίμ με δώρο των 70 εκατομμυρίων, είναι ο αντικαταστάτης του Μακ Άλιστερ

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να διαθέτει έναν από τους καλύτερους άξονες της Ευρώπης, η κίνηση του σκάουτερ φανερώσε πολλά.

Liverpool's Alexis Mac Allister celebrates scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λίβερπουλ, αν και δεν το έχει παραδεχτεί δημοσίως, φαίνεται πως έχει κλείσει τον Ρούμπεν Αμορίμ. Θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στο τιμόνι της ομάδας και φυσικά θα κληθεί να αποδείξει την αξία του.

Οι "Κόκκινοι" υποστηρίζεται πως μπορεί να τον διευκολύνουν στον έργο του και να του προσφέρουν την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο ανερχόμενο αστέρι από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Πρόκειται για τον Άλαν Βαρέλα της Πόρτο, το 22χρονο αμυντικό μέσο των 36 συμμετοχών. Ο ίδιος έχει χρηματιστηριακή αξία τα 25 εκατομμύρια όμως η τιμή παραχώρησης του είναι κατά πολύ υψηλότερη.

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, αλλά σε αυτό προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων. Ένα ποσό που έχει δοθεί από τον σύλλογο σε περιπτώσεις που έχουν κριθεί πως είναι άξιοι. Η ηλικία του παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι σημαντικό πως έχει προσαρμοστεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Μάλιστα, ένας σκάουτερ της Λίβερπουλ εντοπίστηκε στον πρόσφατο αγώνα της Πόρτο με αντίπαλο την Βιτόρια Γκιμαράες.

Άξίζει να αναφερθεί πως ο βαρέλα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Μπόκα Τσούνιορς και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Μακ Άλιστερ όταν ο τελευταίος πήρε μεταγραφή στην Μπράιτον.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ραφίνια ψήφισε Μπαρτσελόνα και θα το πάει μέχρι τέλους, επιθυμία που φάνηκε στο χορτάρι και στις δηλώσεις

Τεν Χαχ: Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε, αποδέχεται την μοίρα του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK