Λίβερπουλ: Κάποτε της κόστισε 60 εκάτ., τώρα φεύγει ελεύθερος για Bundesliga

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ναμπί Κεϊτά, με το πρωτάθλημα της Bundesliga να είναι ο πιθανότερος προορισμός του σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Πολλά είναι τα ζητήματα που πρέπει να λύσει η ομάδα της Λίβερπουλ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καλείται να αποφασίσει για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ναμπί Κεϊτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει και δεν φέρεται να υπάρχει η διάθεση για να παραμείνει στο ρόστερ.

Η Λίβερπουλ είχε αγοράσει τον Κεϊτά το καλοκαίρι του 2018 από τη Λειψία αντί 60.000.000 ευρώ για να αντικαταστήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να δείξει το ταλέντο του.

Πιθανότερος προορισμός, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, είναι η Bundesliga χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Πάντως, η Λίβερπουλ φέρεται να έχει ανοίξει την πόρτα των αποχωρήσεων αφού μετά τον Κεϊτα, την πόρτα της εξόδου βλέπουν και δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Έκανε επίσημη πρόταση σε παίκτη της Ρεάλ που μένει ελέυθερος

Μπάγερν: Θρύλος της ομάδας δεν θέλει τον Νόιερ αρχηγό λόγω δύο παραπτωμάτων

Γιουνάιτεντ: Πουλάει αγορές 162 εκάτ. για επιθετικό από το πάνω ράφι

News 24/7

24MEDIA NETWORK