Λορίς: Περιμένει την Τότεναμ και δεν αποκλείει την μεγάλη επιστροφή

Πως είναι πολύ δεμένος με την Νις και με την Νικαία αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τι θα συμβεί στο μέλλον καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την Τότεναμ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ούγκο Λορίς.

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris watches the play during an English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς AP

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Τότεναμ ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του φέρεται πως έχει πάρει ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς.

Ο έμπειρος Γάλλος γκολκίπερ βρίσκεται στα "Σπιρούνια" από το 2012 και πλέον στα 36 του χρόνια φέρεται πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πολλά δημοσιεύματα να τον συνδέουν με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Πέρα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, σενάρια θέλουν τον Λορίς να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Νις, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα "αινιγματικός" στην απάντησή του.

"... Είμαι πολύ δεμένος με την πόλη της Νίκαιας, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένα πράγματα. Ο σύλλογος πρέπει να τελειώσει πρώτα τη σεζόν. Θα αφήσω την μοίρα να χειριστεί τα πράγματα..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Τι περιμένει για να κάνει την κίνηση ματ για τον παίκτη των 100 εκατ.

Μπάγερν: Ο Τούχελ έφαγε την πρώτη "χυλόπιτα" για τη θέση του φορ

Μπενζεμά, "βόμβα" με τα οικονομικά του: Ποια 200 εκατομμύρια; Τόσα του δίνει η Αλ Ιτιχάντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK