Λουκάκου: Τον θέλει ελίτ ομάδα παρά την μέτρια χρονιά του

Παίκτη που θα συμπληρώνει κατάλληλα το κενό του Καρίμ Μπενζεμά όταν αυτός δεν μπορεί να αγωνιστεί ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης και στη λίστα της φέρεται πως βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τις εισηγήσεις του για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κάνει στους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με δημοσίευμα εξετάζει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Fichajes , στη λίστα των Μαδριλένων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας βρίσκεται το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Ίντερ με την μορφή δανεισμού από τη Τσέλσι χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παλαιότερο δημοσίευμα, ήθελε την Ίντερ να μην επιθυμεί την αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά τον δανεισμό του για ακόμα έναν χρόνο κάτι που μέχρι στιγμής δεν φέρεται να επιθυμεί η Τσέλσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει έναν παίκτη για να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο όταν σ΄αυτόν δεν βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, αλλά δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αγορά πολλών εκατομμυρίων.

Ο λόγος είναι ότι το καλοκαίρι του 2024 θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης ο νεαρό Βραζιλιάνος, Έντρικ για τον οποίο η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της ποσό άνω των 70.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ - Σπόρτινγκ: Ο Γκονζάλβες μιμήθηκε τον επικό πανηγυρισμό του Τζάκα και έγινε χαμός

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση εν όψει της νέας χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK