Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χαμός με τον νέο Φελαϊνί, η Έβερτον πάει να τον "κλέψει" από την Σεβίλλη

Σφήνα στη Σεβίλλη για τον δανεισμό του Χάνιμπαλ Μεϊμπρί θέλει να μπει η Έβερτον σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χαμός με τον νέο Φελαϊνί, η Έβερτον πάει να τον "κλέψει" από την Σεβίλλη
Ο Χανιμπάλ Μεϊμπρί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την απόφαση να παραχωρήσει δανεικό τον Χανιμπάλ Μεϊμπρί έχει πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γίνεται πανικός με την περίπτωσή του.

Σεβίλλη, Φραϊμπουργκ και Λυών εξέφρασαν ενδιαφέρον με την ισπανική ομάδα να "ψήνει" περισσότερο τον ταλαντούχο χαφ αλλά πλέον υπάρχει και νέος μνηστήρας.

Αυτός, όπως τονιζει ο Ρομάνο, είναι η Έβερτον η οποία θέλει να χαλάσει τα σχέδια της Σεβίλλης και να κάνει δικό της τον παίκτη με το δέλεαρ της Premier League να είναι το μεγάλο πλεονέκτημά της σε σχέση με τα άλλα κλαμπ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Χάνιμπαλ και εξασφάλισε την παραμονή του για ακόμα ένα χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2025.

Ο 20χρονος παίκτης, τον οποίο αποκαλούν και νέο Φελαϊνί εξαιτίας των μαλλιών του αλλά και της θέσης του, έχει καταγράψει στο πρώτο μισό της σεζόν 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φιρμίνο έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και ο λόγος είναι ξεκάθαρος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Φενέρ πολιορκεί άσο με 317 συμμετοχές που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Η Μπενφίκα βάζει τα θεμέλια για πώληση επιπέδου Έντσο με το νέο της deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK