Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ "έστειλε" τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ μετά τα 206 λεπτά συμμετοχής

Πως αν συνεχίσει να αγωνίζεται μία φορά τον μήνα τότε θα συζητήσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Manchester United's Harry Maguire looks on during warm up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 14, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ σε προθέρμανση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μόλις 206 λεπτά συμμετοχής έχει καταγράψει ο Χάρι Μαγκουάιρ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να αναφέρει σε δηλώσεις του στη SUN πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"...Δεν πρόκειται να κάθομαι εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα... αν συνεχιστεί, εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα μιλήσουμε για τα πράγματα. Αλλά είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στο να παλέψω για να προσπαθήσω να κερδίσω ξανά τη θέση μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..."

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε κοντά στην αποχώρησή του για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, deal το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο ρόστερ και να διεκδικήσει μία θέση στο ροτέισον του Τεν Χαχ.

Πάντως, το κλίμα στο Μάντσεστερ μόνο καλό δεν είναι, με πολλούς από τους παίκτες να έχουν κακές σχέσεις με τον Τεν Χαχ και να επιθυμούν την άμεση απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτές είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Μάντσεστερ Σίτι: Μετά τον Χάλαντ, κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τον "αρχιτέκτονα" της επιτυχίας

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

News 24/7

24MEDIA NETWORK