Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κι άλλο "χουνέρι" στον Ντε Χέα και πάει για το μπαμ των 75 εκατ.

Τον Ντιόγο Κόστα έχει στα ραντάρ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την θέση του γκολκίπερ ενώ πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Αντρέ Ονανά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κι άλλο "χουνέρι" στον Ντε Χέα και πάει για το μπαμ των 75 εκατ.
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Αντρέ Ονανά αναμένεται να ενισχύσει την εθνική Καμερούν στο Copa Africa κάτι που σημαίνει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για σχεδόν 1 μήνα.

'Άνθρωποι στο εσωτερικό της ομάδας βλέπουν τον Νταβίντ Ντε Χέα ως τον ιδανικό για να αναπληρώσει το κενό του Ονανά καθώς γνωρίζει όσο κανείς πρόσωπα και καταστάσεις.

Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που λένε, μεταξύ αυτών και ο Έρικ Τεν Χαχ, πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να προχωρήσει σε μία πιο ποιοτική λύση με οριζόντα το μέλλον με το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι να είναι αυτό του άσου της Πόρτο, Ντιόγο Κόστα.

Η περίπτωση του Πορτογάλου πορτίερε εξετάστηκε από τους Κόκκινους Διαβόλους και πριν από την απόκτηση του Ονανά αλλά δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με την A Bola ο Τεν Χαχ θα στείλει σκάουτερ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Πορτογάλο, με τις πιθανότητες πάντως να προχωρήσει ένα τέτοιο deal να μην είναι αρκετές.

Ο λόγος είναι πως ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2027 και οι "Δράκοι" δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό μικρότερο των 75.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Η ρήτρα μαμούθ που καλείται να πληρώσει η Έβερτον στην Τότεναμ και θέλει να γλιτώσει

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει κυκλώσει και τον αντι- Καρβαχάλ αλλά πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Σε μπελάδες ο Ρονάλντο: Η εφορία βρήκε παρατυπίες σε επίχειρηση μεταμόσχευσης μαλλιών που του ανήκει

News 24/7

24MEDIA NETWORK