Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "κατηγορεί" το ρόστερ για την κακή πορεία και την έλλειψη νοοτροπίας

Ανήσυχος είναι ο Έρικ Τεν Χαχ για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διαχειριστούν τις αγωνιστικές αντιξοότητες πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Μόνο καλό δεν είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σεζόν όντας αυτή τη στιγμή στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Έρικ Τεν Χαχ να ανησυχεί για την εικόνα της ομάδας αλλά και τη διαχείριση της κατάστασης από τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται πως είναι προβληματισμένος με τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές τους όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, θεωρεί ότι αρκετά μέλη της ομάδας δεν έχουν την κατάλληλη νοοτροπία ώστε να αντιδράσουν και να αντιστρέψουν το εις βάρος του κλίμα καθώς επηρεάζονται εύκολα ψυχολογικά.

Θυμίζουμε πως ο Τεν Χαχ έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για θέματα πειθαρχίας και νοοτροπίας κάτι που φάνηκε και με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο ο οποίος καλείται να ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να επιστρέψει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ τον θέλει για αντι - Αντσελότι αλλά η τωρινή του ομάδα έχει άλλα σχέδια

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έφαγε πόρτα το καλοκαίρι αλλά επιστρέφει άμεσα για τον παίκτη των 60 εκατ.

Ρεάλ: Στέλνει σκάουτερ σε αγώνα Champions League για τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της Νιούκαστλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK